ARTISTII NOSTRI

Artistii nostri sunt mereu in centrul evenimentelor Acuarela Cocktails. Ei au o experienta bogata domeniul artei si mai ales al picturii, sunt persoane sociabile si cu simtul umorului, astfel tie nu-ti ramane decat sa te bucuri de o seara de neuitat alaturi de prieteni, un cocktail savuros si de bucuria culorilor asternute pe panza chiar de tine.

Andreea Stoica

Artist

”Pictura a fost cel mai drag hobby al tatalui meu, iar o amintire vivida a copilariei este mirosul acrylului si imaginea panzelor pe sevaletul din camera de zi.

De indata ce am reusit sa tin un creion si o pensula in mana, majoritatea …

AFLA MAI MULT

Daria Langa

Artist

Nascuta in Cluj-Napoca, Romania, Daria a obtinut atestatul de grafica  la absolvirea Liceului de Arte Plastice din Cluj-Napoca. Pe perioada liceului a avut oportuitatea sa participe,in  anul 2011, la programul  Erasmus plus -”Communicating through Video Art’‘ , in 2013 la expozitie de …

AFLA MAI MULT

Dodo Zapartan

Artist

“Pentru mine, culorile au insemnat, mereu, o provocare si o fascinatie , motiv pentru care din anul 2010 am cautat sa intru in lumea culorilor si sa ma exprim cu ajutorul lor. De 6 ani particip la un grup de dezvoltare personala prin mediere artistica la Asociatia “Psihartterra” din …”

AFLA MAI MULT